Twitter momenteel niet beschikbaar

Open Dagen za/zo 07 en 08 september 2019

De Open Dagen komen er weer aan!
In het weekend van 07/08 september organiseren wij weer onze Open Wijngaard Dagen. Van 11.00 tot 17.00 uur is iedereen van jong tot oud van harte welkom om een kijkje te nemen in onze wijngaard. Doorlopend zullen er diverse rondleidingen en proeverijen plaatsvinden.
img_5182
De toegang is gratis. Aanmelding vooraf is niet nodig.

Auto of fiets kunt u in de gaard parkeren. U vindt ons in Klimmen via het onverharde pad aan de rotonde Klimmenderstraat/Overheek/Heek.

Reageer

Broers van Albert op bezoek in de wijngaard... Fruitbomen in de gaard in bloei... De zon zakt achterin de wijngaard... Chardonnay in volle glorie... Even tijd voor koffie tijdens de oogst... Sierlijk bezoek in de gaard... De eerste knoppen komen uit... Doorkijkje in de wijngaard... Leiden van de scheuten... Herfst in Wijngaard Kruisboom... Op de kleine tractor door de wijngaard... Plukken in oktober... Volop in touw tijdens de pluk... Gew├╝rztraminer  met een prachtige gloed... Trosje in wording... De twee hobby's van Albert komen samen... Opa vertelt... Wijnbladeren in warme herfsttinten... Bezig met het opbinden van de planten... Mooi hout... Prachtige trossen Chardonnay... Iris op de fiets door de wijngaard... Lege flessen wachten op heerlijke inhoud... Graag geziene gasten... Volle emmers verzamelen... Netten spannen, om hongerige vogels te weren... Mooie krul...