Twitter momenteel niet beschikbaar

Open Dagen za/zo 07 en 08 september 2019

De Open Dagen komen er weer aan!
In het weekend van 07/08 september organiseren wij weer onze Open Wijngaard Dagen. Van 11.00 tot 17.00 uur is iedereen van jong tot oud van harte welkom om een kijkje te nemen in onze wijngaard. Doorlopend zullen er diverse rondleidingen en proeverijen plaatsvinden.
img_5182
De toegang is gratis. Aanmelding vooraf is niet nodig.

Auto of fiets kunt u in de gaard parkeren. U vindt ons in Klimmen via het onverharde pad aan de rotonde Klimmenderstraat/Overheek/Heek.

Reageer

Netten spannen, om hongerige vogels te weren... Volle emmers verzamelen... Even tijd voor koffie tijdens de oogst... Opa vertelt... Mooie krul... Leiden van de scheuten... De twee hobby's van Albert komen samen... Graag geziene gasten... Gew├╝rztraminer  met een prachtige gloed... Sierlijk bezoek in de gaard... Lege flessen wachten op heerlijke inhoud... Iris op de fiets door de wijngaard... Doorkijkje in de wijngaard... Wijnbladeren in warme herfsttinten... Op de kleine tractor door de wijngaard... De zon zakt achterin de wijngaard... Herfst in Wijngaard Kruisboom... Trosje in wording... Fruitbomen in de gaard in bloei... Volop in touw tijdens de pluk... Prachtige trossen Chardonnay... Bezig met het opbinden van de planten... De eerste knoppen komen uit... Plukken in oktober... Mooi hout... Broers van Albert op bezoek in de wijngaard... Chardonnay in volle glorie...