Twitter momenteel niet beschikbaar

Open Dagen za/zo 07 en 08 september 2019

De Open Dagen komen er weer aan!
In het weekend van 07/08 september organiseren wij weer onze Open Wijngaard Dagen. Van 11.00 tot 17.00 uur is iedereen van jong tot oud van harte welkom om een kijkje te nemen in onze wijngaard. Doorlopend zullen er diverse rondleidingen en proeverijen plaatsvinden.
img_5182
De toegang is gratis. Aanmelding vooraf is niet nodig.

Auto of fiets kunt u in de gaard parkeren. U vindt ons in Klimmen via het onverharde pad aan de rotonde Klimmenderstraat/Overheek/Heek.

Reageer

Broers van Albert op bezoek in de wijngaard... Even tijd voor koffie tijdens de oogst... Gew├╝rztraminer  met een prachtige gloed... Doorkijkje in de wijngaard... Fruitbomen in de gaard in bloei... Volop in touw tijdens de pluk... De eerste knoppen komen uit... De twee hobby's van Albert komen samen... Chardonnay in volle glorie... Bezig met het opbinden van de planten... Volle emmers verzamelen... Herfst in Wijngaard Kruisboom... Netten spannen, om hongerige vogels te weren... Prachtige trossen Chardonnay... Leiden van de scheuten... Graag geziene gasten... Plukken in oktober... Mooi hout... Opa vertelt... Mooie krul... Trosje in wording... Op de kleine tractor door de wijngaard... Iris op de fiets door de wijngaard... De zon zakt achterin de wijngaard... Sierlijk bezoek in de gaard... Wijnbladeren in warme herfsttinten... Lege flessen wachten op heerlijke inhoud...