Twitter momenteel niet beschikbaar

Proeven in de Gaard groot succes!

Ondanks het wegblijven van het zonnetje was er een grote opkomst gisteren in de Gaard! Veel familie, vrienden en bekenden kwamen en proefden uitgebreid de verschillende wijnen!

De reacties waren zeer goed! Menigeen heeft zelfs een of meer flessen gekocht om thuis of met vrienden nog een keertje na te genieten.

We kijken terug op een zeer succesvolle dag!

kijk bij Mooie Momenten voor de foto’s….

Reageer

Broers van Albert op bezoek in de wijngaard... Trosje in wording... Plukken in oktober... Lege flessen wachten op heerlijke inhoud... Leiden van de scheuten... Volle emmers verzamelen... De zon zakt achterin de wijngaard... Volop in touw tijdens de pluk... Fruitbomen in de gaard in bloei... Wijnbladeren in warme herfsttinten... Even tijd voor koffie tijdens de oogst... De eerste knoppen komen uit... Bezig met het opbinden van de planten... Opa vertelt... Herfst in Wijngaard Kruisboom... Graag geziene gasten... Netten spannen, om hongerige vogels te weren... Chardonnay in volle glorie... Gew├╝rztraminer  met een prachtige gloed... Mooi hout... Sierlijk bezoek in de gaard... Doorkijkje in de wijngaard... Iris op de fiets door de wijngaard... Prachtige trossen Chardonnay... Op de kleine tractor door de wijngaard... Mooie krul... De twee hobby's van Albert komen samen...