Twitter momenteel niet beschikbaar

Proeven in de Gaard groot succes!

Ondanks het wegblijven van het zonnetje was er een grote opkomst gisteren in de Gaard! Veel familie, vrienden en bekenden kwamen en proefden uitgebreid de verschillende wijnen!

De reacties waren zeer goed! Menigeen heeft zelfs een of meer flessen gekocht om thuis of met vrienden nog een keertje na te genieten.

We kijken terug op een zeer succesvolle dag!

kijk bij Mooie Momenten voor de foto’s….

Reageer

Netten spannen, om hongerige vogels te weren... Op de kleine tractor door de wijngaard... Gew├╝rztraminer  met een prachtige gloed... De zon zakt achterin de wijngaard... Iris op de fiets door de wijngaard... Chardonnay in volle glorie... Wijnbladeren in warme herfsttinten... Herfst in Wijngaard Kruisboom... Sierlijk bezoek in de gaard... Volop in touw tijdens de pluk... Trosje in wording... Mooi hout... Volle emmers verzamelen... Even tijd voor koffie tijdens de oogst... De twee hobby's van Albert komen samen... Plukken in oktober... Bezig met het opbinden van de planten... Mooie krul... Graag geziene gasten... Doorkijkje in de wijngaard... Leiden van de scheuten... Broers van Albert op bezoek in de wijngaard... De eerste knoppen komen uit... Prachtige trossen Chardonnay... Fruitbomen in de gaard in bloei... Lege flessen wachten op heerlijke inhoud... Opa vertelt...