Twitter momenteel niet beschikbaar

Proeven in de Gaard groot succes!

Ondanks het wegblijven van het zonnetje was er een grote opkomst gisteren in de Gaard! Veel familie, vrienden en bekenden kwamen en proefden uitgebreid de verschillende wijnen!

De reacties waren zeer goed! Menigeen heeft zelfs een of meer flessen gekocht om thuis of met vrienden nog een keertje na te genieten.

We kijken terug op een zeer succesvolle dag!

kijk bij Mooie Momenten voor de foto’s….

Reageer

Plukken in oktober... Volop in touw tijdens de pluk... Sierlijk bezoek in de gaard... Gew├╝rztraminer  met een prachtige gloed... Chardonnay in volle glorie... Trosje in wording... De twee hobby's van Albert komen samen... Mooie krul... Iris op de fiets door de wijngaard... Netten spannen, om hongerige vogels te weren... Volle emmers verzamelen... De zon zakt achterin de wijngaard... Op de kleine tractor door de wijngaard... Opa vertelt... Mooi hout... Doorkijkje in de wijngaard... Lege flessen wachten op heerlijke inhoud... Wijnbladeren in warme herfsttinten... Bezig met het opbinden van de planten... Herfst in Wijngaard Kruisboom... De eerste knoppen komen uit... Fruitbomen in de gaard in bloei... Prachtige trossen Chardonnay... Even tijd voor koffie tijdens de oogst... Graag geziene gasten... Leiden van de scheuten... Broers van Albert op bezoek in de wijngaard...